browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Prinsens annorlunda bröllopstårta

En av de viktigaste delarna i ett bröllop är att bröllopstårtan är fin och god. Prins Carl-Philip valde en annorlunda ingrediens i sin bröllopstårta för att verkligen ge gästerna en riktig överraskning.

6483418-big-wedding-cake

I Expressen kan man läsa om prins Carl-Philip och Sofia Hellqvists bröllopstårta med en annorlunda ingrediens som Carl-Philip valde ut. Prinsen hade nämligen en önskan om att ha pop rocks i tårtan, vilket är ett godis som sprakar när man får det i munnen. Varför han ville ha denna annorlunda ingrediens i tårtan framgår inte av artikeln men hela tårtan var väldigt futuristisk och kanske ville han att ingredienserna också skulle vara det. Övriga ingredienser i tårtan var bland annat chokladkrisp, smultroncurd och champagnemousse.

En annorlunda tårta

Att ha en futuristisk tårta är lite ovanligt när det kommer till ett kungabröllop. Kungaparen brukar nämligen hålla sig till det mer traditionella när det kommer tårtan. Vid ”vanliga” bröllop är det normala att köpa en tårta som är lite finare än en vanlig prinsesstårta, till exempel en sådan tårta som man hittar på http://www.dintarta.se/. Men vissa väljer också att gå helt bananas när de beställer sin bröllopstårta och på blt.se kan man läsa om en tårta som beställdes i Beverly Hills. Tårtan var byggd som en iglo i naturlig grönländsk storlek och bestod helt och hållet av choklad.

”Det tog dem nästan ett dygn att foga ihop de 330 snabbt allt kladdigare chokladkakorna.”

Risk för ful tårta

När man beställer sin bröllopstårta är det oerhört viktigt att man kollar upp den bagare som man beställer av innan. På Buzzfeed får man exempel på tårtor som beställts och när de levererats har de visat sig vara riktiga katastrofer.