browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Rätt mat för fin hy

När det kommer till våra kroppar så finns det ett otroligt stort samband på hur våra kroppar ser ut och vad det är vi stoppar i oss. För en hälsosam kropp krävs det en hälsosam kost.

Det är inte raketforskning när man ska ta reda på vad som är bra mat och vad som inte är bra mat. Det gäller att skilja på bra och god mat som chokladkaka och bra och nyttig mat som en broccoli och laxpaj. Och när det kommer till vår hy så är det viktigt att ha en balanserad kost som gör att våra porer mår bra och så vi får en strålande hy. Enligt en artikel på SvD.se har de tagit fram olika ätbara saker du bör stoppa i dig. Bland dessa finns choklad, granatäpple, nötter, sojabönor och paprika som exempel av bra mat. Vad som är viktigt att tänka på är att vara noggrann med hur mycket socker det finns i det du stoppar i dig.

Produkter som hjälper

Vissa kan skölja ansiktet med vatten och äta en frukt om dagen och ha en strålande hy, men för de allra flesta handlar det om att man måste lägga ner lite tid på att hålla ansiktet igång. Denna länk: http://www.militusmedical.se/larocheposay tar dig till märket Laroche Posay – och många fler märken för den delen. Men just detta märke är otroligt bra för många olika hudtyper och är framtagna av många hudläkare för att kunna leverera det bästa möjliga.

Se din kropp som ett tempel du vill vårda och ta hand om så kommer du aldrig missa en rengöring, löprunda eller att proppa i din en mängd nyttigheter. För visst vill du väl må så bra som du bara kan må?